Cit i Lä

Nu kan vinden känna sig blåst


Cit i Lä® är ett helt nytt koncept för höj- och sänkbara vindskyddssystem. Genom denna unika produkt får man ut maximalt av sin uteplats eller balkong och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar.

För restauranger:
Café au Lä® – Höj- och sänkbart vindskydd för restauranger.

Investera i ett bättre läge

Höja och sänka

Vi är tillsammans med stora delar av det svenska folket, omåttligt förtjusta att en varm sommardag sitta på en tilltalande uteterass. Äta en god middag, dricka en kopp kaffe och diskutera trivialiteter. Men tyvärr verkar det ibland som att den svenska väderguden inte delar detta intresse, kalla vindar och minst sagt omilt väder förkortar säsongen på tok för mycket. Med vårt höj- och sänkbara staket investerar du i ett bättre läge och förlänger säsongen.

Restauranger som kan erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst och ruskväder har också goda möjligheter att öka sin omsättning.

Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Café au Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

 

Se fler bilder